Kapitein Burnley blij voor Foster na match tegen Aston Villa: Hij mag trots zijn

Kapitein Burnley blij voor Foster na match tegen Aston Villa: "Hij mag trots zijn"

30-12-2023 22:14 Laatste update: 22:46

Josh Brownhill, de kapitein van Burnley, reageert na het nipte verlies tegen Aston Villa. De aanvoerder van het Burnley van hoofdtrainer Vincent Kompany geeft aan gefrustreerd te zijn na het verlies. Naast de frustraties is Brownhill trots op zijn ploeg en vooral op doelpuntenmaker Lyle Foster (ex-KVC Westerlo).

Burnley kreeg in de 89e minuut nog een strafschop tegen, daarvoor had Burnley zich met tien man naar een gelijkspel geknokt. Het werd uiteindelijk 3-2 voor Aston Villa. “Erg frustrerend. Ik geloof dat we een erg goede prestatie hebben neergezet. We verdedigden goed, creëerden nog kansen, om dan met niks achter te blijven is erg frustrerend”, deelt Brownhill via de officiële kanalen van Burnley.

Brownhill was vooral te spreken over ploegmaat Foster bij Burnley. De spits was trefzeker en glunderde na zijn doelpunt. Foster is nog steeds herstellende van mentale klachten. “Een erg goede match van hem, hij mag hier heel trots op zijn. Met alles wat hij de laatste tijd heeft doorstaan, je kon zien dat het doelpunt veel voor hem betekende en voor ons. Hopelijk kunnen we dit voortzetten, Foster deed het erg goed vandaag”, besluit Brownhill.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.