Uitblinkers Leverkusen springen in het oog: 'Bayern en Arsenal willen Frimpong'

Uitblinkers Leverkusen springen in het oog: 'Bayern en Arsenal willen Frimpong'

30-12-2023 11:32
1

Jeremie Frimpong heeft zich in de kijker gespeeld van diverse topclubs, meldt transferexpert Fabrizio Romano. Zowel Bayern München als Arsenal is erg gecharmeerd van de vleugelverdediger van Bayer Leverkusen, die zelf ook open lijkt te staan voor een transfer. 

Dat nieuws onthult Romano vrijdag in The Here We Go Podcast, waarin hij transfernieuws bespreekt. De Italiaan weet te melden dat Frimpong interesse geniet van zowel Bayern als Arsenal, terwijl ook nóg een aantal clubs de Nederlandse international op het oog heeft. 

Frimpong zelf staat naar verluidt ook open voor een transfer. Al met al bestaat er dan ook een 'concrete' kans dat de pijlsnelle vleugelverdediger na dit seizoen een punt zet achter zijn periode bij Leverkusen. Frimpong heeft een afkoopclausule van 40 miljoen euro in zijn contract staan, die komende zomer in werking treedt. 

De oud-speler van Celtic is al een behoorlijke tijd een onmisbare schakel bij het Leverkusen van trainer Xabi Alonso. Frimpong maakte dit seizoen al zeven doelpunten. Ook was hij al goed voor tien assists. Mede dankzij hem en Victor Boniface (ex-Union Saint-Gilloise) is Leverkusen, dat de koppositie bekleedt, dit seizoen dé verrassing van Duitsland.