Vermeeren droomt, maar blijft met de voeten op de grond: “Ik wil genieten”

Vermeeren droomt, maar blijft met de voeten op de grond: “Ik wil genieten”

29-12-2023 22:12
3

Arthur Vermeeren is een absolute sterkhouder bij Royal Antwerp FC en Rode Duivel. Het toptalent kan rekenen op veel interesse vanuit de Europese top, maar blijft met de voeten op de grond.

Vermeeren gaat niet vliegen. “Nee… Ik doe alsof er niets aan de hand is. Dat is niet altijd makkelijk, als je wordt aangekeken op straat, en je wordt gevraagd om een handtekening, maar ik tracht het allemaal van me af te zetten.”

De middenvelder is niet graag het middelpunt van belangstelling. “Ik ben nooit iemand geweest die graag het middelpunt is; in groep zal ik altijd zoveel mogelijk achteraan staan. Ik pak wat op me afkomt en ik tracht gewoon te genieten. Later, op het einde van mijn carrière, is er tijd genoeg om na te denken en alles te laten bezinken.”

Vermeeren is wel ambitieus en wil de hoogste toppen bereiken. “Ik droom héél veel. Die gaan bijna allemaal over prijzen winnen: de Champions League. Het is een gróte droom, ik weet het, maar ik schaam me daar niet voor”, citeert Het Laatste Nieuws.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.