Chelsea opnieuw op transfermarkt: 'Gallagher in ruil voor miljoenen'

Chelsea opnieuw op transfermarkt: 'Gallagher in ruil voor miljoenen'

29-12-2023 19:11

Chelsea is deze winter opnieuw bereid om Conor Gallagher te verkopen. Maar dat gebeurt alleen bij een bod van tussen de 51 en 57 miljoen euro. Gallagher is namelijk een belangrijke speler onder manager Mauricio Pochettino, wat voor frictie zou kunnen zorgen.

Chelsea stond afgelopen zomer al niet onwelwillend tegenover een verkoop van Gallagher. Toen had Tottenham Hotspur interesse, maar van een transfer kwam het niet. De Engels international bleef en is nu een vaste waarde op het middenveld van The Blues. Toch is een verkoop in januari opnieuw bespreekbaar voor Chelsea. De  club wil namelijk flink gaan investeren, maar zal daarvoor ook spelers moeten verkopen.

Bij een juist bod, dat dus minimaal zo'n 51 miljoen euro moet bedragen, is Chelsea bereid om te praten. Dat meldt transferjournalist Ben Jacobs. Zelf wil Gallagher graag blijven bij de club waar hij werd opgeleid. Onder Pochettino droeg de 23-jarige middenvelder zelfs al meerdere keren de aanvoerdersband. Pochettino wil de speler zelf ook graag willen behouden.