Buchanan naar Inter Milan?

Buchanan naar Inter? ‘Akkoord met Club Brugge in komende dagen mogelijk’

29 december om 16:01

Internazionale lijkt de leiding te nemen in de strijd om Tajon Buchanan. Dat schrijft Italiaans journalist, Rudy Galetti. De 24-jarige heeft indruk gemaakt als aanvallende full-back. Met vijf doelpunten en twaalf assists in 67 wedstrijden bij Club Brugge heeft hij de aandacht getrokken van topclubs.

Hoewel Buchanan tot de zomer van 2025 onder contract staat bij Club Brugge, wordt verwacht dat de club onder druk kan komen te staan om hem te verkopen als hij niet bijtekent. Manchester City, Manchester United en Newcastle United hebben interesse getoond, maar Inter Milan lijkt het meest voorop te lopen in de race om Buchanan binnen te halen. 

Volgens Rudy Galetti is Inter dicht bij een overeenkomst met Club Brugge. Er zijn zelfs al persoonlijke voorwaarden overeengekomen met de speler, waardoor een akkoord in de komende dagen mogelijk lijkt. Inter Milan ziet Buchanan als een potentieel alternatief voor Denzel Dumfries, die naar verluidt deze zomer San Siro zou kunnen verlaten. 

Bovendien is er onzekerheid over de toekomst van andere backs, waaronder Matteo Darmian en Juan Cuadrado, vanwege hun aflopende contracten aan het einde van dit seizoen. De mogelijke transfer van Buchanan past alvast in Inter's strategie.