Vanheusden over Hoefkens en Standard: “Geen probleem van de coach”

Vanheusden over Hoefkens en Standard: “Geen probleem van de coach”

28-12-2023 13:04
2

Standard heeft alvast een hobbelige start van het seizoen achter de rug. Ook tegen Sint Truiden VV bleven de mannen van Carl Hoefkens teleurgesteld achter. Zinho Vanheusden, de aanvoerder van Standard, liet zijn ongenoegen blijken over het resultaat.

"Het is niet genoeg”, klinkt het bij Vanheusden. “We hebben op karakter een punt gepakt, maar we weten dat we meer moeten doen." Hij benadrukte de noodzaak om te verbeteren en harder te werken tijdens het trainingskamp om de kwaliteit van het spel te verhogen.

Vanheusden, die zijn steun uitsprak voor coach Hoefkens, plaatste de problemen niet bij de trainer. "Het is geen probleem van de coach. Iedereen moet in de spiegel kijken, wij moeten gewoon meer doen." Hij erkende de behoefte aan versterking van het team tijdens de transferperiode om de ploeg te helpen in de tweede seizoenshelft.

Met een moeilijke eerste seizoenshelft achter de rug en momenteel op de negende plaats in de ranglijst, gaat Standard de winterstop in voordat ze op 20 januari weer in actie komen tegen KV Kortrijk