Riemer na klacht van KRC Genk: “Hopelijk gebruikt iedereen hier zijn verstand

Riemer na klacht van KRC Genk: “Hopelijk gebruikt iedereen hier zijn verstand"

28-12-2023 07:50
171

KRC Genk heeft een klacht neergelegd over de VAR na de topper tegen Anderlecht. De Limburgers voelden zich bestolen na de 2-1 nederlaag tegen Brian Riemer en consorten.

De Deen liet zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over de situatie. “Het heeft weinig zin om daar te veel over na te denken. Laat het me zo zeggen: ik heb gesproken met collega’s in de Premier League, die me verteld hebben dat in heel de geschiedenis daar nog nooit een wedstrijd is herspeeld. Hopelijk gebruikt iedereen hier ook zijn verstand.”

KRC Genk kreeg tegen Anderlecht een strafschop. Die werd gemist en in de rebound scoorde Sor wel. Uiteindelijk kwam de VAR tussenbeide omdat er spelers te vroeg in het strafschopgebied waren. Uit de beelden was te zien dat ook onder meer Yari Verschaeren te vroeg in de zestien was. Volgens het reglement moest de penalty dan hernomen worden, maar dat was niet het geval.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.