Union greep naast Belgische rechtsachter: Union is een mooi project

Union greep naast Belgische rechtsachter: "Union is een mooi project"

26-12-2023 19:45
2

Union SG is bezig aan een uitstekend seizoen en wist ook op de transfermarkt weer enkel goede zaken te doen. Het haalde enkele bijzonder sterke spelers in huis, maar wist ook niet elk target aan te trekken.

Zo raakte afgelopen zomer al bekend dat Union dacht aan de komst van Maxime Busi van Stade de Reims. In een gesprek met La Capitale bevestigt Busi ook dat er interesse was, maar dat er geen akkoord werd gevonden.

"Reims wilden zijn investering terugverdienen, ik had mijn eisen en Union ook", vertelt Busi. "Daar werd geen akkoord gevonden. Union is een mooi project, maar mijn werk is hier nog niet af", aldus het jeugdproduct van Sporting Charleroi.

De flankverdediger werd door Stade de Reims voor twee miljoen euro weggehaald bij Parma, maar is in de ploeg van Will Still nog steeds geen basispion. Bij de Franse club is Busi voorlopig slechts invaller.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.