'RSC Anderlecht wil Ecuadoraans international Torres weghalen bij Santos Laguna'

'RSC Anderlecht wil Ecuadoraans international Torres weghalen bij Santos Laguna'

23-12-2023 18:28
2

RSC Anderlecht zal zich komende winter nog proberen versterken op enkele plekken. Onder meer achterin hoopt het nog een extra pion te vinden. Daarvoor is nu een nieuwe naam naar boven gekomen.

In buitenlandse media valt namelijk te lezen dat Anderlecht het vizier heeft gericht op Felix Torres. Dat is een 26-jarige Ecuadoriaanse verdediger die in Mexico momenteel uitkomt voor Santos Laguna. Bij die club was hij dit seizoen één van de sterkhouders met vijf doelpunten in twintig partijen.

Torres heeft echter een contract dat in juni 2025 afloopt en lijkt niet van plan om dat te gaan verlengen. Als Santos Laguna nog geld wil verdienen aan hem, zal het de dertigvoudig Ecuadoraans international dan ook spoedig moeten verkopen.

Bij Anderlecht moet Torres de concurrentie aangaan met onder meer Jan Vertonghen en Zeno Debast. Die laatste lijkt komende zomer (of mogelijk deze winter al) te gaan vertrekken. Torres kan dan zijn opvolger worden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.