'Voormalig PSG-speler Lavezzi neergestoken in Uruguay'

'Voormalig PSG-speler Lavezzi neergestoken in Uruguay'

20-12-2023 18:14 Laatste update: 19:35
4

Ezequiel Lavezzi zou met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht, nadat hij is gestoken in Uruguay. Dat melden media van over de hele wereld na het nieuws van El Observador. Lavezzi zou woensdagmorgen gewond zijn geraakt aan zijn buik en sleutelbeen en is nu in het ziekenhuis van Punta del Este.

Volgens het Uruguayaanse medium zou Lavezzi gestoken zijn na een ruzie met een familielid over geld. De steekwond zou uiteindelijk in het gebied rond zijn schouder en sleutelbeen zitten. Het lijkt erop dat Lavezzi buiten levensgevaar is. In de komende dagen moeten meer testen de aantasting aan zijn gezondheid uitwijzen. Lavezzi zelf of mensen om hem heen hebben nog niets laten weten.

De nu 38-jarige Lavezzi was tussen 2005 en 2016 een opvallende speler in Europa. De buitenspeler kwam uit voor Genoa, Napoli en Paris Saint-Germain en was één van de eerste spelers die voor het grote geld ging in de Franse hoofdstad. Uiteindelijk kwam hij tot 156 wedstrijden in de Serie A en 107 in de Ligue 1, voor hij naar China vertrok. Bij Hebei FC beëindigde hij in 2020 zijn loopbaan. In totaal speelde hij ook nog eens 51 interlands voor Argentinië.

Na zijn actieve loopbaan werd Lavezzi onder andere analist bij de Italiaanse tv voor Champions League-wedstrijden van Napoli.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.