'Aston Villa, Internazionale en Benfica in gesprek met Club Brugge en Buchanan'

'Aston Villa, Internazionale en Benfica in gesprek met Club Brugge en Buchanan'

20-12-2023 14:19 Laatste update: 15:40
12

Internazionale, Benfica en Aston Villa zijn actief in gesprek met Club Brugge over de mogelijke overgang van Tajon Buchanan. Dat schrijft Pedro Almeida op X (Twitter). Deze interesse gaat gepaard met ontmoetingen tussen de clubs en de vertegenwoordigers van de Canadese speler. 

Het contract van Buchanan bij Club Brugge loopt door tot 2025, maar alles wijst erop dat het niet verlengd zal worden. Dat zorgt ervoor dat de geruchtenmolen op volle toeren draait. Internazionale zou naar verluidt een concreet bod voorbereiden op de 24-jarige speler. Al enige tijd wordt Internazionale genoemd als een potentiële nieuwe bestemming voor Buchanan, maar recentelijk zijn ook Benfica en Aston Villa in het plaatje gekomen. 

Hoewel de exacte details van het bod van Internazionale nog onbekend zijn, wordt de huidige marktwaarde van Buchanan geschat op 10 miljoen euro volgens Transfermarkt. Met zijn contract dat nog doorloopt tot de zomer van 2025, lijkt Club Brugge een cruciale periode tegemoet te gaan in het behouden van hun getalenteerde speler.