Dan toch Schmidt? ‘STVV-doelman staat op het punt bij KAA Gent te tekenen’

Dan toch Schmidt? ‘STVV-doelman staat op het punt bij KAA Gent te tekenen’

20-12-2023 07:00 Laatste update: 22-12-2023 16:12
25

Volgens Het Nieuwsblad gaan de gesprekken van KAA Gent met Hakan Valdimarsson positief. STVV-goalie Daniel Schmidt zou een goedkoper alternatief zijn. De Buffalo's zoeken een nieuwe doelman na de blessure van Paul Nardi.

KAA Gent is aan het onderhandelen met Elfsborg voor Valdimarsson. De IJslander moet tussen de één en twee miljoen euro kosten. De gesprekken zouden alvast de goede kant uitgaan en een akkoord lijkt niet veraf.

In Zweden werd Valdimarsson afgelopen seizoen verkozen tot Doelman van het Jaar. Ook Anderlecht wordt genoemd voor de goalie. Als alternatief heeft KAA Gent Schmidt op het oog. De 31-jarige Japanner zit sinds eind augustus niet meer in de A-kern.

Update: Volgens Het Belang van Limburg zal dan toch niet Hakon Valdimarsson de nieuwe doelman van KAA Gent worden, maar wel Daniel Schmidt. De verguisde Japanse STVV-goalie staat op het punt om bij de Buffalo’s te tekenen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.