'Naast Feyenoord hebben ook Zenit Sint-Petersburg en Juventus Mijatovic in vizier'

'Naast Feyenoord hebben ook Zenit Sint-Petersburg en Juventus Mijatovic in vizier'

19-12-2023 09:05

Feyenoord krijgt met zware concurrentie te maken in de strijd om Jovan Mijatovic. Dat maakt MARCA bekend in een interview met de Serviër. Naast Zenit Sint-Petersburg zou ook Juventus al scouts hebben gestuurd voor de aanvaller van Rode Ster Belgrado.

Volgens de Spaanse sportkrant zouden Feyenoord, Zenit en Juventus al scouts hebben gestuurd om de aanvaller te bekijken. Toch lijken de Rotterdammers een voordeel te hebben op in ieder geval Zenit. Mijatovic zou zelf niet naar Rusland willen en hij ziet een stap naar de Rotterdammers in ieder geval wel zitten. De achttienjarige Serviër is multifunctioneel inzetbaar en kan als spits en als buitenspeler uit de voeten.

Onlangs maakte Mijatovic ook al indruk in de Champions League tegen Manchester City. Scoren deed hij niet en dus aast de Serviër op meer. "Op mijn achttiende heb ik al tegen de beste ploeg uit Europa gespeeld en tegen spelers die ik tot nu toe alleen maar op televisie zag. Ik ben tevreden met mijn succes, maar ik zal hier niet stoppen. City bood goede tegenstand en ik heb laten zien dat ik het aankan. Ze zullen niet veel van me verwacht hebben."

Mijatovic had toen hij jong was ook geen droomclub in Europa. De jongeling had maar één doel. "Ik heb nooit gedacht aan spelen voor Real Madrid en FC Barcelona. Ik wilde alleen maar voor Rode Ster Belgrado spelen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.