Alexis Mac Allister blikt terug op WK: 'Bergwijn viel me aan, gezicht veranderde'

Alexis Mac Allister blikt terug op WK: 'Bergwijn viel me aan, gezicht veranderde'

19-12-2023 08:35 Laatste update: 09:01
2

Alexis Mac Allister heeft in gesprek met ESPN terug geblikt op de wedstrijd van Argentinië tegen Nederland op het WK in Qatar. De middenvelder van Liverpool keek vooral op van het gedrag van één speler in die wedstrijd: Steven Bergwijn.

"Zij begonnen daarmee", vertelt Mac Allister over de ruzies in de wedstrijd Argentinië - Nederland op het WK in Qatar. "Ik was ook boos, maar Lionel Messi was het meest woest. Vooral hij, want ik denk dat hij zich echt wel een beetje aangevallen voelde tijdens die wedstrijd." Uiteindelijk verloor Nederland de kwartfinale op penalty’s, waardoor Oranje uit het toernooi lag.

Mac Allister werd toen specifiek door één speler van het Nederlands elftal aangevallen. "Een gigantische ruzie brak uit en er was een speler die mij kwam aanvallen, Bergwijn. Ik dacht alleen maar: 'Wat is er met hem aan de hand?' Zijn hele blik en zijn hele gezicht veranderde. Ik was alleen maar en het lachen naar hem en ik dacht: 'Doe eens rustig joh.' Dat was een heel gek moment."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.