Engelse pers: 'Manchester United haalde verkeerde linkspoot'

Engelse pers: 'Manchester United haalde verkeerde linkspoot'

18-12-2023 14:45 Laatste update: 15:03
3

Antony is na de Northwest Derby opnieuw de gebeten hond bij Manchester United. In de Engelse tabloids krijgt de Braziliaan kritiek na zijn optreden tegen Liverpool.

United wist op Anfield stand te houden, waardoor het doelpuntloos gelijkspeelde. Toch krijgt Antony onvoldoendes voor zijn optreden, zo ook van Manchester Evening News, dat de Braziliaan een 5 geeft. 'Op een dag dat een andere linksbenige aanvaller die ook afkomstig is van Ajax, twee keer scoort voor West Ham United, lijkt het erop dat Manchester United de verkeerde heeft gehaald', doelt het lokale medium op Mohammed Kudus, die ook van Ajax naar de Premier League vertrok. 'Antony werd tegen Liverpool wel iets beter toen hij rijp leek voor een wissel.'

The Telegraph geeft Antony ook een 5 als rapportcijfer, na de wedstrijd tegen Liverpool. 'Hij heeft verdedigend zijn steentje bijgedragen en hielp Hojlund aan zijn grote kans, maar voor de rest blijft hij heel erg licht van gewicht. Van Sky Sports en The Daily Mail krijgt Antony wél voldoendes.