Update van Luton Town: 'Lockyer kreeg een hartstilstand op het veld'

Update van Luton Town: 'Lockyer kreeg een hartstilstand op het veld'

16-12-2023 19:24

Luton Town heeft een update gegeven over de situatie van Tom Lockyer. De club bevestigt dat de stopper een hartstilstand kreeg tijdens de wedstrijd tegen Bournemouth. De situatie van Lockyer is echter stabiel.

Na iets meer dan een uur spelen, zakte Lockyer in elkaar tegen Bournemouth. Iedereen zag meteen dat het goed mis was, waardoor de verdediger uit Wales meteen geholpen werd. De wedstrijd werd uiteindelijk gestaakt, terwijl snel duidelijk werd dat Lockyer weer bij kennis was gekomen. Nu komt Luton Town met een update. 'Onze medische staf heeft bevestigd dat Lockyer op het veld een hartstilstand kreeg. Hij was weer aanspreekbaar toen hij per brancard werd afgevoerd', schrijft de club.

'Lockyer is daarna verder behandeld in het stadion. Daarvoor willen we nogmaals de medische teams van beide teams bedanken', vervolgt de Premier League-club. 'Tom is daarna overgebracht naar het ziekenhuis. We willen de supporters gerust stellen met het feit dat hij stabiel is. Hij ondergaat momenteel tests, met zijn familie aan zijn bed. Wij willen iedereen bedanken voor de steun, bezorgdheid en liefdevolle berichten voor Lockyer.'

Het is niet de eerste keer dat Lockyer in elkaar zakt op het veld. In de finale van de play-offs om promotie naar de Premier League, overkwam het de captain van Luton ook. Hij werd toen geopereerd aan zijn hart.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Luton Town Football Club (@lutontown)