Vreselijk moment in Engeland bij Luton Town, speler zakt in elkaar match gestaakt

Vreselijk moment in Engeland bij Luton Town, speler zakt in elkaar match gestaakt

16-12-2023 18:23
4

De Premier League-wedstrijd tussen Bournemouth en Luton Town is zaterdag gestaakt, nadat Tom Lockyer uit het niets in elkaar zakte. De verdediger van de promovendus werd meteen behandeld door de medici, terwijl de spelers naar binnen werden begeleid.

Lockyer ging na 62 minuten spelen en bij een 1-1 stand naar de grond. Er was geen bal of tegenstander in de buurt, waardoor de andere spelers meteen door hadden dat het mis was en om hulp schreeuwden. Terwijl de andere spelers de catacomben opzochten, werd Lockyer zo'n tien minuten behandeld op het veld. Daarna ging hij per brancard van het veld, onder begeleiding van een staande ovatie in het Vitality Stadium.

Niet veel later kwamen de eerste berichten naar buiten dat de 29-jarige Welshman weer bij kennis en aanspreekbaar is. Wat er precies aan de hand is, is nog niet duidelijk. Het is niet de eerste keer dat Lockyer in elkaar zakt op het veld. Het overkwam de aanvoerder van Luton in mei al eens tijdens het duel met Coventry City om promotie naar de Premier League. Hij werd toen geopereerd aan zijn hart.