Charleroi grijpt naast miljoenen: Het seizoen te veel

Charleroi grijpt naast miljoenen: "Het seizoen te veel"

16-12-2023 14:15

Sporting Charleroi is bezig aan een minder seizoen en bengelt in de rechterkolom van het klassement. Onder Felice Mazzu hebben de Carolo's het moeilijk en kan ook Adem Zorgane niet helemaal overtuigen. Dat heeft ook gevolgen op de transfermarkt.

De Algerijnse middenvelder was de voorbije jaren een uitblinker in de JPL en bij Charleroi en leek afgelopen zomer nog een mooie transfer te gaan realiseren. Charleroi mocht hopen op de jackpot, maar een akkoord werd er niet gevonden. Inmiddels is het van kwaad naar erger gegaan voor Zorgane.

De Algerijn kent een moeilijker seizoen en werd al meermaals op de korrel genomen door de eigen fans. De liefde tussen beide partijen lijkt wat bekoeld te zijn en de waarde van Zorgane is inmiddels gekelderd. Nordin Jbari vreest dat Charleroi het momentum gemist heeft om hem te verkopen. "Hij had deze zomer al moeten vertrekken. Hij is bezig aan het seizoen te veel", klinkt het bij Sudpresse.

Charleroi-man Mehdi Bayat vindt de kritiek op Zorgane echter overdreven. Al beseft hij ook dat Charleroi nu in een moeilijke situatie zit. "Als ik hem in de zomer had verkocht, had ik zeker een betere prijs kunnen krijgen dan in januari", klinkt het bij RTBF. "Maar dan had iedereen me gelyncht. Zorgane heeft in de zomer in samenspraak met mij beslist om te blijven", aldus Bayat.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.