'Ook Ajax wilde shoppen bij Club Brugge en dacht aan Lang'

'Ook Ajax wilde shoppen bij Club Brugge en dacht aan Lang'

15-12-2023 23:30
16

PSV ging deze zomer aan de haal met spelers als Noa Lang, Jerdy Schouten, en Sergiño Dest, maar ook Ajax had interesse in het drietal. Dat meent Mike Verweij in de Kick-Off podcast van De Telegraaf.

Ajax bleek echter minder daadkrachtig dan de Eindhovenaren, wat in de ogen van Verweij een aderlating is voor club uit Amsterdam.  "Bijna alle spelers van PSV zouden een aanwinst zijn voor dit Ajax", zo stelt de journalist. De inmiddels vertrokken Sven Mislintat haalde meerdere namen naar de Johan Cruijff ArenA, maar Verweij ziet dat veel spelers nog niet weten te overtuigen.

Eerder werd al bekend dat ook Feyenoord in de markt was voor meerdere spelers die naar PSV trokken. Ook daar werd de naam van Jerdy Schouten genoemd, nadat Guus Til en Joey Veerman eerder al in beeld waren in Rotterdam. Slot sprak ook met Noa Lang, maar die zag een transfer naar de club die hij ooit verliet naar Ajax niet zitten. Club Brugge vond echter wel een akkoord met PSV, waar Lang al enkele sterke prestaties wist neer te zetten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.