De Sart na nederlaag Gent: ''Zondag in Brugge zijn we wel op de afspraak''

De Sart na nederlaag Gent: ''Zondag in Brugge zijn we wel op de afspraak''

15-12-2023 13:45
22

KAA Gent ging met 3-1 onderuit tegen Maccabi Tel Aviv. Ondanks dat Gent gewoon doorgaat in de Conference League, was Julien De Sart na afloop ontevreden. De defensieve middenvelder lichtte toe.

De mentaliteit ontbrak bij de Gentse ploeg en dat merkte ook De Sart. ''Ik had de indruk dat Maccabi het jammer genoeg meer wilde dan wij. Dat mag ons niet meer overkomen'', vertelde De Sart aan Het Belang van Limburg.

Toch moet Gent zich bij elkaar rapen voor aankomende zondag. Dan wacht in Club Brugge namelijk niet de allerminste tegenstander. ''Ik ben ervan overtuigd dat we zondag wel op de afspraak zullen zijn en er een andere ploeg op het veld zal staan. Dat zou elke wedstrijd zo moeten zijn, maar je hebt zo van die dagen'', aldus De Sart.

KAA Gent werd door de nederlaag geen groepswinnaar van Conference League-groep B, dat werd tegenstander Maccabi Tel Aviv.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.