Barça heeft vers talent in vizier: 'Catalanen met 25 miljoen voor Argentijn'

Barça heeft vers talent in vizier: 'Catalanen met 25 miljoen voor Argentijn'

15-12-2023 11:12

FC Barcelona heeft zijn pijlen gericht op ‘de nieuwe Lionel Messi’. De Argentijn Claudio Echeverrí blonk uit op het WK onder 17 en zou zelf ook interesse hebben in een overstap naar Catalonië. Barcelona zou zo’n 25 miljoen euro moeten betalen voor het talent, zo meldt het Argentijnse Radio La Red

Echeverrí heeft reeds speelminuten achter zijn naam voor het eerste elftal van River Plate en was de grote uitblinker van Argentinië op het WK voor jeugdteams. Ook scoorde hij vijfmaal op het Zuid-Amerikaanse kampioenschap onder 17. Tegen Brazilië liet het talent een hattrick noteren. Momenteel lijkt de prijs vastgesteld te zijn op 25 miljoen euro, al wordt niet uitgesloten dat er meer betaald zou moeten worden.

De jongeling zou zelf gesteld hebben dat het zijn droom is om voor Barcelona uit te komen, maar niet alleen de club van Frenkie de Jong heeft interesse. Ook Manchester City en Chelsea zitten naar verluidt op het vinkentouw, en Real Madrid en Paris Saint-Germain werden al eerder in verband gebracht met Echeverrí.