Moris over Union-Liverpool: “Deze overwinning voelt extra speciaal”

Moris over Union-Liverpool: “Deze overwinning voelt extra speciaal”

15-12-2023 10:30
1

union Saint-Gilloise speelde donderdag een schitterende partij tegen Liverpool FC. De Brusselaars legden de Europese grootmacht over de knie en pakten de drie punten. Door de overwinning van Toulouse tegen LASK Linz ruilt Union de Europa League in voor de Conference League

Anthony Moris, de doelman van Union, beklemtoonde de betekenis van deze zege tegen een gigant als Liverpool. "Dit is anders. Het is Europa en het is tegen een grootmacht. Deze overwinning voelt extra speciaal. Het bewijst dat Union in staat is om grote namen te verslaan."

Hij benadrukte ook het belang van deze overwinning voor de rest van het seizoen. "We moeten inspiratie putten uit deze prestatie voor de rest van het seizoen", klinkt het bij Moris, geciteerd ddor RTBF. "Deze wedstrijden zijn intens en dat staat ons te wachten in de play-offs. Het is cruciaal om hierop voort te bouwen."

Over mogelijke spijt betreffende de campagne verklaarde Moris: "Ja, uiteraard. Het is teleurstellend als je je doelen niet bereikt, zoals het blijven in de Europa League. Maar onze reactie na teleurstellingen, zoals tegen LASK, toont onze mentaliteit en veerkracht. We moeten groeien met zulke wedstrijden."