Vermeeren na stunt Antwerp–Barcelona: Doen het gewoon graag op moeilijke manier

Vermeeren na stunt Antwerp–Barcelona: "Doen het gewoon graag op moeilijke manier"

13-12-2023 23:46
1

Arthur Vermeeren, het goudhaantje van Royal Antwerp FC, wist te stunten en met 3-2 van FC Barcelona te winnen, te scoren en werd benoemd tot matchwinnaar. Vermeeren uit zich zeer content na de eerste Champions League zege Antwerp.

Vermeeren werd gevraagd hoe het voelt om de trofee van matchwinnaar te hebben na zijn sterke optreden met Antwerp tegen Barcelona. “Dat voelt heel goed, ik ben een pak blijer met de overwinning van Barcelona”, deelt Vermeeren aan Het Laatste Nieuws.

Vermeeren wordt vervolgens gevraagd waarom het nu wel lukte voor Antwerp in de Champions League. “Ik denk dat we als ploeg samen zijn gebleven en minder foutjes hebben gemaakt. Hebben vandaag slim gespeeld en vooral op de counter en als blok goed samen hebben gestaan. Daarom vandaag gewonnen”, aldus Vermeeren.

Vermeeren wordt uiteindelijk nog gevraagd naar de bloedstollende slotfase. Barcelona kwam in de blessuretijd op gelijke hoogte. George Ilenikhena schoot vervolgens Antwerp in de absolute slotfase naar de overwinning. “Ja ik denk dat we het gewoon graag op de moeilijke manier doen”, besluit Vermeeren.