Jaecques (CEO Antwerp) over Vermeeren: “Als we verkopen, dan voor juiste prijs”

Jaecques (CEO Antwerp) over Vermeeren: “Als we verkopen, dan voor juiste prijs”

13-12-2023 21:43
5

Sven Jaecques, de CEO van Royal Antwerp FC, vertelde voor de match met FC Barcelona dat Arthur Vermeeren mogelijk in de winterse mercato vertrekt bij The Great Old. Vermeeren maakte vervolgens in de eerste minuut de openingstreffer op De Bosuil.

Jaecques geeft aan dat het geen zekerheid is dat Rode Duivel Vermeeren na de winterse mercato nog bij Antwerp speelt. “We gaan er niet van uit en we hopen het niet, maar de kans bestaat dat Arthur na januari geen eigendom meer is van Antwerp. De interesse in hem groeit elke week - logisch, gezien de stappen die hij gezet heeft. Hij kan vertrekken, vertrekken en nog eventjes blijven of gewoon blijven”, citeert Het Laatste Nieuws Jaecques.

Jaecques vertelt verder dat Vermeeren Antwerp een flink bedrag gaat opleveren. Jaecques wil nog geen uitspraken doen of Vermeeren de duurste uitgaande transfer uit België gaat worden. “Als we hem verkopen, zal het sowieso aan de juiste prijs zijn. Of hij dan de duurste uitgaande transfer in België ooit wordt, zien we dan wel”, besluit Jaecques.