Man U vindt oplossing voor Van de Beek in Duitsland: 'Het gaat wel om huurdeal'

Man U vindt oplossing voor Van de Beek in Duitsland: 'Het gaat wel om huurdeal'

13-12-2023 16:11

Donny van de Beek ziet een move naar Eintracht Frankfurt wel zitten. Dat meldt Fabrizio Romano na zijn eerdere berichtgeving over de interesse van de Duitse club. De gesprekken gaan de goede kant op en Frankfurt ligt op dit moment op pole position.

De gesprekken zouden inmiddels bezig zijn tussen Manchester United en Eintracht Frankfurt en Van de Beek zou de overgang graag willen. De Spaanse koploper Girona heeft ook nog altijd interesse, maar Frankfurt zou op dit moment topfavoriet zijn voor het huren van Van de Beek. Dit zou komen doordat de Spaanse ploeg andere voorwaarden heeft. Het gaat in ieder geval bij beide gevallen om een huurdeal en geen permanente move.

Van de Beek gaf al meerdere malen aan dat hij United deze winter graag achter zich wil laten, maar dinsdag kwam Romano met het nieuws over Girona en Frankfurt. Eerder had de Nederlander zich, volgens SPORT, aangeboden bij FC Barcelona om het gat van de geblesseerde Gavi op te vullen. Barça weet dat Van de Beek die overstap ook wel ziet zitten, maar contact is er nog niet tussen die partijen.

Van de Beek komt bij United niet meer aan speelminuten toe, aangezien hij dit seizoen pas één keer in mocht vallen in de competitie. Eintracht Frankfurt staat op dit moment zevende in de Bundesliga. De club haalde afgelopen weekend een gigantische 5-1 overwinning op Bayern München.