Mooi gebaar wordt gewaardeerd: Anderlecht stuurde bloemen naar pechvogel Nardi

Mooi gebaar wordt gewaardeerd: Anderlecht stuurde bloemen naar pechvogel Nardi

13-12-2023 15:32 Laatste update: 16:03
11

In tijden van polarisatie en verdeeldheid kan een portie naastenliefde geen kwaad. Dat moet ook RSC Anderlecht gedacht hebben. De recordkampioen stuurde een bosje bloemen naar Paul Nardi, de pechvogel van KAA Gent.

Nardi kreeg een tweetal weken geleden af te rekenen met het noodlot. In de Europese wedstrijd tegen Zorya Luhansk (4-1) zakte de Franse doelman plots onderuit. Het verdict was spijkerhard: een gebroken enkel en dus een maandenlange revalidatie. Intussen is Nardi al met succes geopereerd, maar de sluitpost van Gent staat nog een lastige periode te wachten.

Anderlecht besloot dan ook om hem een hart onder de riem te steken. De Brusselaars stuurden een boeket bloemen richting de woonplaats van Nardi, uiteraard in paars-en-witte kleuren. Dat gebaar werd gesmaakt. Perswoordvoerder Tom Vandenbulcke postte een foto op zijn X-profiel waarop Nardi de duim in de lucht steekt.

Of Nardi dit seizoen nog in actie kan komen voor De Buffalo’s, lijkt erg twijfelachtig. Door zijn blessure is Davy Roef momenteel zeker van zijn plek. Daar wil het Gentse bestuur in de wintermercato verandering in brengen, aangezien (gezonde) concurrentie nooit kwaad kan. De jacht op een vervanger voor Nardi is in ieder geval geopend.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.