Miangue laat zich uit over toekomst bij Cercle: “Dan moet ik op toppunt zitten”

Miangue laat zich uit over toekomst bij Cercle: “Dan moet ik op toppunt zitten”

11-12-2023 18:44
1

Senna Miangue kende een moeilijke afgelopen maanden bij Cercle Brugge. Tegen Antwerp mocht de verdediger van Miron Muslic nog eens in de basis staan. De verdediger sprak met Het Nieuwsblad.

Uiteindelijk won Antwerp met 1-3, maar Miangue blijft positief. “Jammer dat we nog het deksel op de neus kregen, maar dit hoeft geen mentale tik te zijn. Ik vind ook niet dat die zesde plaats nu in het gedrang moet komen. Wat mij betreft is dat zelfs geen item. Het seizoen is nog lang en we kennen de doelstelling. Wat mij betreft hoop ik na Nieuwjaar meer te kunnen spelen.”

De verdediger heeft zelf ook ambities en praat over zijn toekomst bij Cercle. “In mijn eerste seizoen toen ik hier op huurbasis was, lukte dat ook. Op basis daarvan kocht Cercle mij en ik wil graag snel terug naar dat niveau. Ik lig hier ook volgend seizoen nog onder contract. Ik ben dan 27 en moet dan als een van de ervaren spelers op het toppunt van mijn mogelijkheden zitten.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.