'KAA Gent haakt af voor te dure Nederlandse doelman Paes'

'KAA Gent haakt af voor te dure Nederlandse doelman Paes'

11-12-2023 07:00 Laatste update: 14:16
8

KAA Gent is door de zware blessure van Paul Nardi op zoek naar een nieuwe doelman. De IJslander Hakon Valdimarsson wordt genoemd, maar ook de Nederlander Maarten Paes zou een optie zijn, meldt Het Nieuwsblad.

De 25-jarige doelman werd namelijk gespot in de KAA Gent Arena. Paes staat momenteel onder contract bij het Amerikaanse FC Dallas waar het seizoen al is afgelopen. In het verleden stond hij onder de lat bij FC Utrecht.

Ook Valdimarsson wordt genoemd. De IJslander staat ook op het lijstje van RSC Anderlecht. De 22-jarige international werd afgelopen seizoen nog Doelman van het Jaar in de Zweedse hoogste klasse. Hij speelt bij IF Elfsborg.

Update:  Volgens Het Nieuwsblad zal Paes toch niet de nieuwe doelman van KAA Gent worden. De Nederlandse doelman is te duur voor Gent, dat wel blijft zoeken. Valdimarsson lijkt voorlopig de meest concrete piste te zijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.