Veldman (ex-Anderlecht) ontslagen als hoofdtrainer bij Schotse Queen's Park FC

Veldman (ex-Anderlecht) ontslagen als hoofdtrainer bij Schotse Queen's Park FC

10-12-2023 11:35 Laatste update: 11:41
4

Queens' Park heeft afscheid genomen van Robin Veldman. De 37-jarige trainer lijkt de rekening gepresenteerd te krijgen voor de teleurstellende resultaten. Veldman was in de eerste helft van dit jaar nog assitent-trainer bij RSC Anderlecht.

Queen's Park verloor zaterdag met 4-1 van Inverness Caledonian Thistle. De oudste club van Schotland staat daardoor achtste van de tien teams in het Championship. De laatste zege dateert al van 19 augustus.

De club uit Glasgow maakt middels een kort statement bekend dat Veldman is vertrokken. De Nederlandse trainer ging afgelopen zomer aan de slag op Hampden Park, nadat Anderlecht afscheid van hem had genomen. In Brussel was hij actief als coach van de beloften en assistent bij het eerste elftal.

Veldman stond in het verleden aan het roer van Anderlecht U21, is daarna 6 matchen interim-trainer van de hoofdmacht geweest en was sinds december vorig jaar de assistent-trainer van Brian Riemer bij paars-wit.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.