Vromant (Cercle Brugge) over Muslic: “Eer om samenwerking verder te zetten”

Vromant (Cercle Brugge) over Muslic: “Eer om samenwerking verder te zetten”

09-12-2023 17:06

Technisch directeur van Cercle Brugge, Rembert Vromant, benadrukt het belang van teamwork bij Cercle. In een interview met Het Nieuwsblad geeft hij aan dat de samenwerking met Miron Muslic erg vlot verloopt. 

"Cercle is veel meer dan Miron en ik. Het succes van Cercle is het werk van een heel team”, nuanceert Vromant in het interview met Het Nieuwsblad. Cercle maakt zich ondertussen klaar voor opnieuw een drukke transferperiode. "Ons succes is er niet toevallig gekomen en is het resultaat van een visie en hard werken.”

Vromant ziet een contractverlenging met Muslic wel zitten. "Miron en zijn staf hebben bewezen dat ze het juiste profiel hebben om onze speelstijl te implementeren en er succes mee te boeken”, gaat Vromant verder. “We zijn blij met elkaar en het is een eer en genoegen dat we onze samenwerking kunnen verderzetten."

Vromant geeft aan dat ze nu eenmaal op dezelfde lijn zitten en dat ze genieten van de samenwerking met elkaar. Hij geeft inzicht in de beslissing om Muslic langer aan boord te houden. "Miron heeft de gave om zijn boodschap naar iedereen in duidelijke bewoordingen te brengen. Ze werken ook onderling perfect samen."