Van Bommel verklapt transferwens bij Antwerp: Geen ideaal scenario

Van Bommel verklapt transferwens bij Antwerp: "Geen ideaal scenario"

09-12-2023 19:30
5

Royal Antwerp FC kent voorlopig een seizoen met ups en downs, waarin het nog flink wat punten moet gaan pakken om leider Union SG nog in te halen. Het kan alle versterking dus goed gebruiken en op één positie lijkt het al zeker iemand bij te willen halen.

Antwerp investeerde afgelopen zomer al stevig met de komst van George Ilenikhena en Jacob Ondrejka, terwijl ook nog dure pionnen zoals Toby Alderweireld en Vincent Janssen rondlopen bij The Great Old. Toch wil men volgens Gazet van Antwerpen zich nog gaan versterken op minstens één positie.

Naar verluidt wil Mark van Bommel er namelijk graag een creatieve spelmaker op het veld bij. Daar speelt momenteel Jurgen Ekkelenkamp, die ook zo'n vijf miljoen euro heeft gekost, maar die wisselt de goede prestaties af met de mindere. Van Bommel en Antwerp willen er op die positie dan ook nog een extra mannetje bij.

"Centraal hebben we niet veel opties", geeft Van Bommel namelijk aan. "Met Jacob Ondrejka en Michel-Ange Balikwisha kunnen we schuiven, maar dat is niet het meest ideale scenario. Als de mogelijkheid zich aandient, zullen we ons versterken", klinkt het.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.