'Ajax moet ex-Bruggeling Danjuma halen, een goede vervanger voor Bergwijn'

'Ajax moet ex-Bruggeling Danjuma halen, een goede vervanger voor Bergwijn'

08-12-2023 20:30
1

Mike Verweij en Valentijn Driessen zien in Arnaut Danjuma een goede vervanger van Steven Bergwijn, mocht hij vertrekken. In de podcast Kick-Off van De Telegraaf vertelt het tweetal over de ex-speler van Club Brugge die eerder al aan Feyenoord en Ajax werd gelinkt. 

"Hij is natuurlijk al een paar keer met Ajax in verband gebracht", merkt Verweij op over Danjuma. "De club heeft al de kans gehad om hem te halen, maar toen ging hij uiteindelijk naar België. Misschien is het nu voor Ajax wel een goede." Bergwijn zou in de belangstelling staan van onder andere het Saudische Al-Ettifaq en het Engelse West Ham United. Een overstap zou zelfs al vrij realistisch lijken. 

Ook Driessen is het eens met de optie die zijn compaan Verweij voorlegt. "Danjuma zit op de bank voornamelijk bij Everton. Misschien is hij wel een hele goede voor Ajax in de winterstop als Bergwijn wel in de winterstop wordt verkocht." Danjuma is bij Everton geen onbetwiste basisspeler en dus is het maar de vraag of de Engelse club hem definitief wil overnemen van het Spaanse Villarreal.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.