SK Beveren-verdediger Wuytens na nederlaag tegen Union: Strijdend ten onder

SK Beveren-verdediger Wuytens na nederlaag tegen Union: "Strijdend ten onder"

08-12-2023 17:28
1

SK Beveren verloor donderdagavond met 0-2 van Union Saint-Gilloise in de Beker van België. De wedstrijd leek lange tijd af te stevenen op verlengingen maar in minuut 93 ging het toch nog fout voor de Waaslanders. SK Beveren-verdediger Dries Wuytens reageert na afloop.

De centrale verdediger bleef naar eigen zeggen met een dubbel gevoel achter. "Jammer, heel jammer", citeert Het Nieuwsblad Wuytens. "Een rotgevoel, maar we gaan uiteindelijk wel strijdend ten onder en kunnen terecht fier zijn op de prestatie van de ploeg", voegt hij toe.

Union begon -net als Beveren- niet met hun sterkste elf aan de wedstrijd, maar het spelniveau mocht er zeker zijn. "We zijn vanavond niet naar huis gespeeld. Het vertrouwen heeft dus zeker geen deuk gekregen, integendeel. Ik denk dat het gegroeid is, ook al liggen we nu uit de beker", aldus Wuytens.

Bij Beveren kunnen ze zich nu volledig focussen op de Challenger Pro League. Zondag staat de verplaatsing naar KV Oostende al op het programma.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.