Chadli over treffen met KV Kortrijk: ''Niets meer of minder dan een finale''

Chadli over treffen met KV Kortrijk: ''Niets meer of minder dan een finale''

08-12-2023 11:35 Laatste update: 11:43
1

Vrijdagavond staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. Niet bovenin de Jupiler Pro League, maar onderaan in het klassement. KVC Westerlo neemt het op tegen KV Kortrijk. Westerlo-aanvaller Nacer Chadli blikte vooruit.

Chadli kijkt ernaar uit zich met Westerlo te herpakken tegen Kortrijk. ''Het is nu een kwestie om de juiste mentaliteit te tonen. Tegen Anderlecht deden we dat niet'', vertelde Chadli aan Het Nieuwsblad.

De wedstrijd kan doorslaggevend zijn in de strijd onderin de Jupiler Pro League, realiseert Chadli zich. ''Dit is niets meer of ­minder dan een finale, de belangrijkste wedstrijd van ons seizoen'', zei de voormalige aanvaller van RSC Anderlecht..

Volgens Chadli maakt de crisis bij de tegenstander niet uit. ''Dat ook zij deze week zijn trainer op straat zetten, maakt geen ­verschil. We moeten alleen naar onszelf kijken, maar ik heb er alle vertrouwen in'', aldus de ex-Rode Duivel.

KVC Westerlo staat met 11 punten op de 15e plaats. Daarmee heeft de ploeg 1 punt voorsprong op KV Kortrijk, dat de hekkensluiter is.