Tot de dood ons scheidt? Anderlecht-fans kunnen speciale uitvaart krijgen

Tot de dood ons scheidt? Anderlecht-fans kunnen speciale uitvaart krijgen

05-12-2023 12:00
9

Grote fans van Anderlecht kunnen vanaf nu ook hun uitvaart laten doorgaan in het Lotto Park. Anderlecht volgt daarmee in de voetsporen van onder meer KAA Gent, KRC Genk en OHL.

Het bedrijf Fubo heeft een akkoord met Anderlecht om vanaf nu ook uitvaarten te organiseren. "We mikken inderdaad op de diehard-supporters, die een persoonlijke uitvaart willen op een persoonlijke locatie", aldus Sascha Goldstein van Fubo bij Sporza. "En voor een Anderlecht-supporter is zo'n begrafenis in het stadion het meest persoonlijke dat je je kan inbeelden." 

Kennelijk in die formule vrij populair bij andere clubs. "In de clubs waar het al kan, merken we dat er veel vragen zijn over wat de opties zijn. Ik denk dat veel mensen dit graag willen, maar er gewoon niet aan denken omdat men niet weet dat die optie er is, en daar willen wij verandering in brengen."

Voor die uitvaarten zijn er verschillende formules. Het kan gaan om een koffietafel in een kleinere zaal, maar ook een volwaardige begrafenis in het stadion zelf.