Bekervoetbal op tv: achtste finales, met Anderlecht-Standard als trekpleister

Bekervoetbal op tv: achtste finales, met Anderlecht-Standard als trekpleister

05-12-2023 10:00 Laatste update: 06-12-2023 10:20
7

Geen Europees voetbal tijdens deze midweek, maar wel ... de Croky Cup! In het bekertoernooi is het tijd voor de achtste finales. De kraker tussen RSC Anderlecht en Standard Luik wordt bewaard als zoetste nagerecht, maar ook dinsdag en woensdag komen al verschillende clubs in actie. VoetbalPrimeur.be legt uit hoe je alles kan volgen vanuit de luie zetel.

Dinsdag bijten KV Kortrijk en RWDM de spits af. Jammer genoeg voor de fans zal die partij op geen enkel openbaar kanaal te volgen zijn. Woensdag en donderdag komen voetballiefhebbers wél aan hun trekken. Op woensdagavond springt de burenstrijd tussen Club Brugge en SV Zulte Waregem misschien het meest in het oog. VTM2 is er dan ook bij om die uit te zenden. Wie liever naar Royal Antwerp FC - Sporting Charleroi tuurt, moet afstemmen op onze Waalse vrienden.

Tv-programma woensdagavond:
Club Brugge - Zulte Waregem: VTM2 (uitzending vanaf 20u20)

Antwerp - Charleroi: RTL Club (vanaf 20u)

Naast die twee tv-afspraken staan woensdag nog drie andere achtste finales op de planning. Vier ploegen moeten nog een dagje langer wachten: SK Beveren, Union Saint-Gilloise, Anderlecht en Standard. Die laatste twee treffen elkaar in het Lotto Park. Van die kraker hoef je uiteraard niets te missen. Zowel VRT Canvas als RTL Club doen hun duit in het zakje.

Donderdagavond:
Anderlecht - Standard: VRT Canvas (vanaf 20u25) of RTL Club (vanaf 20u)