OFFICIEEL: Nainggolan gepresenteerd bij Indonesische rode lantaarn Bhayangkara FC

OFFICIEEL: Nainggolan gepresenteerd bij Indonesische rode lantaarn Bhayangkara FC

04-12-2023 18:03 Laatste update: 18:53
2

Bhayangkara FC heeft via de officiële kanalen de komst van voormalig Rode Duivel Radja Nainggolan bevestigd. Volgens transfermarkt heeft Nainggolan een contract getekend tot het einde van het seizoen bij Bhayangkara. Nainggolan gaat in Indonesië voetballen met rugnummer 10. 

Nainggolan komt transfervrij over naar Bhayangkara. De ervaren middelvelder zat aan het eind van het afgelopen seizoen zonder club nadat zijn contract bij de Italiaanse tweedeklasser SPAL was afgelopen. Nainggolan voetbalde daar een half seizoen nadat hij bij Royal Antwerp FC door meerdere incidenten op een zijspoor was beland.

Nainggolan maakte in zijn voetballoopbaan vooral furore in de Serie A. Het vaakst kwam de “Ninja” uit voor AS Roma. Nainggolan kende ook perioden bij Cagliari, Internazionale en Piacenza. In totaal speelde Nainggolan 203 matchen voor Roma en 188 voor Cagliari.

Nainggolan heeft bij Bhayangkara aardig wat werk voor de winkel. De club draagt op dit moment de rode lantaarn in de Indonesische competitie. Bhayangkara staat op de achttiende plaats en heeft na 21 matchen 11 punten. Het gat met de nummer zeventien is vier punten. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bhayangkara FC (@bhayangkarafc)