'KAA Gent grijpt snel in na zware blessure voor Nardi'

'KAA Gent grijpt snel in na zware blessure voor Nardi'

03-12-2023 13:45
10

KAA Gent haalde het afgelopen donderdag makkelijk van Zorya Luhansk, maar de aandacht ging toch vooral uit naar Paul Nardi, die geblesseerd uitviel bij de Buffalo's. Zijn zware blessure zal nu ook mogelijk voor transferactiviteit zorgen.

De Franse doelman liep een open beenbreuk op en ging recent onder een mes. Nardi staat nu een lange revalidatie te wachten, maar bij Gent moet men nu op zoek naar een oplossing. De Buffalo's hebben met Davy Roef al een eerste doelman in huis, al krijgt hij er mogelijk een concurrent bij.

Gent heeft ook nog de jonkies Louis Fortin en Célestin De Schrevel als optie achter te hand, al is er volgens Het Nieuwsblad interne twijfel over hun potentieel. Het duo is alvast niet klaar voor het grote werk, waardoor men bij Gent de transfermarkt op zal gaan.

De Buffalo's zullen deze winter nog op zoek gaan naar een extra doelman om de concurrentie aan te gaan met Roef. Concrete namen werden er echter nog niet genoemd.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.