De Boeck (KV Kortrijk): Het wordt -6° daar in Eupen, het zal moeilijk zijn

De Boeck (KV Kortrijk): "Het wordt -6° daar in Eupen, het zal moeilijk zijn"

01-12-2023 16:56
4

KV Kortrijk neemt het zaterdag op tegen KAS Eupen in de Jupiler Pro League. De Kerels staan op dit moment laatste in de stand en kunnen dus elk punt goed gebruiken. Kortrijk-coach Glen De Boeck blikt vooruit op de verre verplaatsing.

De Boeck beseft dat het niet evident zal worden in en tegen Eupen. "Het wordt -6° daar in Eupen, het veld zal hard liggen, de omstandigheden zullen moeilijk zijn, maar dat geldt voor de twee ploegen. Het is dus geen excuus. Als we top zijn, kunnen we winnen", klinkt De Boeck op de officiële kanalen van de club.

Het ziet ernaar uit dat De Boeck aan zijn basiself zal sleutelen. "Als Radovanovic fit is, is het een optie om Kana weer naar de zes te verhuizen", zegt De Boeck. "Bruno is dan weer niet inzetbaar, hij heeft last aan de heup."

Ondanks de malaise waarin Kortrijk op dit moment verkeert, heeft De Boeck lof voor hoe de supporters omgaan met de situatie. "Als ik zie hoe de supporters de spelers hebben opgejut met vuurwerk en aanmoedigingen voor de wedstrijd, dan loop ik door een muur voor hen!", klinkt het.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.