'Standard verliest basispion, Rouches vinden geen akkoord over contractverlenging'

'Standard verliest basispion, Rouches vinden geen akkoord over contractverlenging'

01-12-2023 10:04
2

Bij Standard dreigt het weer een komen en gaan van spelers te gaan worden. Binnenkort zal het weer afscheid moeten nemen van verschillende pionnen. Ook van Merveille Bokadi.

De verdediger heeft een aflopend contract bij Standard, dat al enkele maanden onderhandelt over een verlenging. Een akkoord is er echter nog niet en zal er volgens La Capitale ook niet komen. De kans is klein dat er nog een deal zal komen, waardoor Bokadi de club komende zomer gratis kan verlaten.

Na zeven jaar voor de Rouches gespeeld te hebben, lijkt de 27-jarige Bokadi klaar voor een nieuw avontuur. Hij wil zich vooral financieel serieus verbeteren en aast op een overgang naar ploegen uit landen zoals Qatar en Saudi-Arabië. Ploegen waar Standard financieel niet mee kan concurreren.

Voor Bokadi komt er zo na dit seizoen een einde aan zijn verhaal bij de Rouches. Hij is inmiddels uitgegroeid tot een basispion bij de club en kwam tot dusver 150 keer in actie voor Standard.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.