Saibari kan amper geloven dat PSV heeft gewonnen van Sevilla

Ongeloof bij Saibari na comeback: 'Toen dacht ik: oké, hier gaan we toch winnen'

30 november om 14:14
Laatste update: 30 november om 14:40

Ismael Saibari (ex KRC Genk en Anderlecht) is dolgelukkig na de overwinning van PSV op Sevilla (2-3). De 22-jarige aanvallende middenvelder stond met de aansluitingstreffer aan de basis van de krankzinnige comeback.

Saibari kwam na 57 minuten binnen de lijnen en zag hoe PSV een 2-0 achterstand omdraaide. Hij had naar eigen zeggen een aantal keer een 'hoe is dit mogelijk'-gevoel. "Dat is voetbal, dat is Champions League", glundert hij in gesprek met PSV TV. "Dat is het mooie aan voetbal. De emoties die je kan ervaren kunnen heel snel veranderen. Daarom is voetbal de beste sport ter wereld."

De middenvelder denkt achteraf dat de achterstand een wake-up call was voor PSV. "Het heeft ons goed gedaan dat we achter zijn gekomen. Even met beide benen op de grond", stelt Saibari. "Dan zie je ook de kracht van het team, dat we dit kunnen omdraaien. De ommekeer was de rode kaart (voor Lucas Ocampos, red.)", zegt hij. "Toen ik had gescoord, dacht ik: oké, hier gaan we toch winnen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.