Opvallend Tavolieri-gerucht: 'Club Brugge en Antwerp gaan voor Batshuayi'

Opvallend Tavolieri-gerucht: 'Club Brugge en Antwerp gaan voor Batshuayi'

30-11-2023 09:46 Laatste update: 10:16
20

De wintertransferperiode komt eraan en heel wat Belgische clubs zullen de komende weken nog op zoek gaan naar versterking. Ook Club Brugge en Royal Antwerp FC, die een opvallende en grote naam in het vizier hebben.

Volgens de Waalse journalist Sacha Tavolieri is Rode Duivel Michy Batshuayi namelijk één van de targets op het lijstje van beide teams. De aanvaller is niet langer een basispion bij Fenerbahçe en mag vertrekken bij de Turkse club. Daar willen Club Brugge en Antwerp gebruik van maken.

Beide teams hebben met respectievelijk Ferran Jutgla/Igor Thiago en Vincent Janssen/George Ilenikhana al spitsen, maar denken er toch aan om de dertigjarige Rode Duivel terug naar België te halen. RSC Anderlecht deed in het verleden ook al een poging, maar de voormalige Standard-spits liet toen blijken nooit voor paars-wit te zullen spelen.

Batshuayi heeft echter nog meer keuze dan beide Belgische topclubs. Zo is ook Italië een mogelijke bestemming voor de Rode Duivel, die naar Genoa kan verhuizen. Voor de dertigjarige Batshuayi zou het alvast een nieuwe club op zijn CV worden. Hij kwam na zijn doorbraak bij Standard nog uit voor Olympique Marseille, Chelsea, Borussia Dortmund, Valencia, Crystal Palace, Besiktas en uiteindelijk Fenerbahçe.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.