Goots na Shakhtar - Antwerp: “Champions League 2 à 3 verdiepingen hoger dan JPL”

Goots na Shakhtar - Antwerp: “Champions League 2 à 3 verdiepingen hoger dan JPL”

29-11-2023 18:40
3

Patrick Goots, de oud-spits van onder meer Royal Antwerp FC en KRC Genk, blikt terug op het Champions League avontuur van The Great Old. Goots is vooral te spreken over de supporters van Antwerp.

Goots is zeer positief over de supporters van Antwerp, in Hamburg tegen Shakhtar Donetsk vond Goots de 4000 meegereisde fans indrukwekkend. “Ze hebben de voorbije speeldagen echt indruk gemaakt!”, citeert Sporza Goots.

Goots zet zijn vraagtekens over de indruk die de spelers Antwerp in de Champions League hebben achter gelaten. “Dat hebben de spelers van de Belgische kampioen dan weer iets minder gedaan. Of zijn we nu te streng? Ik zou niet zeggen dat deze campagne een vergiftigd geschenk is geworden voor Antwerp”, deelt Goots.

Goots vindt dat veel spelers van Antwerp simpelweg het niveau van de Champions League niet aankunnen. “Al moet ik toegeven dat veel spelers op hun limieten gebotst zijn. De Champions League is nog altijd 2 à 3 verdiepingen hoger dan de Belgische competitie”, meent Goots.

Goots zag dat Antwerp toch twee keer tegen Shakhtar en eenmaal tegen FC Porto punten had kunnen pakken. “Dan moet alles meezitten, want je ontmoet de beste spelers en teams met veel meer ervaring. Daar heeft Antwerp een prijs voor betaald”, besluit Goots.