Simeone niet direct onder indruk van Feyenoord: 'Ik vond Celtic beter'

Simeone niet direct onder indruk van Feyenoord: 'Ik vond Celtic beter'

29-11-2023 07:20 Laatste update: 09:00
2

Diego Simeone was na afloop van het duel tegen Feyenoord nou niet echt onder de indruk van de druk van de Rotterdammers. Volgens de coach van de Spanjaarden was Celtic hier een stuk beter in dan Feyenoord en was Atlético uiterst effectief in De Kuip.

"Ik kijk vooral naar onszelf en ben erg tevreden over deze wedstrijd", vertelt een tevreden Simeone na afloop. "Nou, ik denk dat dit niet de ploeg was die ons het beste onder druk zette. Dat was Celtic, toen we uit speelden. Ik vind niet dat we thuis tegen Feyenoord heel erg onder druk stonden. Defensief waren we erg effectief en we wisten waar we Feyenoord pijn konden doen."

Volgens de Argentijnse coach deed Feyenoord wel genoeg hun best om de Spanjaarden onder druk te zetten. "Ik zag ook dat ze al snel terugplooiden omdat ze ons baltempo niet konden bijbenen. Ons baltempo is mede zo hoog doordat Axel Witsel zo goed speelt. Achterin staat het gewoon goed en daar begint ons voetbal ook." Atlético won het duel uiteindelijk met 1-3 en plaatste zich voor de knockout-fase.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.