“We kunnen niet verwachten dat Antwerp dit jaar de Jupiler Pro League wint”

“We kunnen niet verwachten dat Antwerp dit jaar de Jupiler Pro League wint”

28-11-2023 16:59
3

Antwerp neemt het dinsdagavond op tegen Shakhtar Donetsk. Momenteel staan de mannen van Mark Van Bommel op een laatste plek in groep H met nul punten. Op de derde plek, met zes punten, staan de Oekraïners. 

In "Complètement Foot" praten David Houdret en Clément Tainmont met Pieter-Jan Calcoen, journalist van Het Nieuwsblad, over de situatie bij Antwerp. Voor Calcoen kan Antwerp niet meer doen dan ze nu doen. De journalmist gelooft dat het plafond van Antwerp bereikt is.

"We kunnen niet verwachten dat Antwerp dit jaar de titel wint. Zeker omdat ze ook in de Champions League spelen. Ik denk dat ze hun limiet hebben bereikt door de twee competities te moeten combineren."

"Ik ben ervan overtuigd dat Van Bommel goed werk heeft geleverd. Hij kan het niet veel beter doen met de kern die hij nu heeft”, gaat Calcoen verder, geciteerd door RTBF. “Hij heeft de club gekwalificeerd voor de Champions League. Het is een droom voor Antwerp om in deze competitie te spelen. Een paar jaar geleden waren ze bijna failliet. Het is nu al ongelooflijk dat ze er zijn."