PSV van Bakayoko treft Sevilla en Ramos onder druk: ''Echte finale voor ons''

PSV van Bakayoko treft Sevilla en Ramos onder druk: ''Echte finale voor ons''

28-11-2023 16:45

Sergio Ramos en Sevilla zullen woensdag tot op het bot gemotiveerd zijn voor hun wedstrijd tegen het PSV van Johan Bakayoko en Yorbe Vertessen. Dat vertelt de routinier op de persconferentie voor het Champions League-duel. De druk is groot omdat het niet goed gaat met de Spaanse club, maar Ramos kan daar als geen ander tegen.

"Dit is voor ons een unieke kans", vertelt Ramos over de wedstrijd tegen PSV. "Dit is een periode waarin het niet goed gaat met ons, dus dit is meer dan een Champions League-wedstrijd. Het is een echte finale. Een geweldige kans in een speciale competitie, dus we zullen een perfecte wedstrijd moeten spelen." Sevilla staat op dit moment vijftiende in de Spaanse competitie.

Voor de fans van Sevilla is het ook een vervelende periode. De club die altijd in de Spaanse subtop meedraaide, vecht nu tegen degradatie. De Champions League is daardoor ook voor de supporters van levensbelang. "Mijn vader is vaak de eerste die zegt dat Sevilla moet winnen", vertelt Ramos over de druk van de fans. "De supporters zullen ons moeten steunen, want die zijn een hele belangrijke factor."

Ramos pakte in de competitie een fikse rode kaart afgelopen weekend, maar is tegen PSV gewoon inzetbaar ondanks zijn schorsing in LaLiga.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.