'Van Bommel kan weer beroep doen op Keita voor Antwerp tegen Shakhtar'

'Van Bommel kan weer beroep doen op Keita voor Antwerp tegen Shakhtar'

27-11-2023 15:30
1

Royal Antwerp stapte maandag op het vliegtuig voor de wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk in Hamburg. Een meevaller voor trainer Mark van Bommel is dat Mandela Keita weer beschikbaar is na herstel van een blessure. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De middenvelder liep ongeveer een maand geleden, in de wedstrijd tegen Charleroi, een knieblessure op. Hierdoor moest het team van Van Bommel het tijdens de laatste twee Champions League-duels tegen FC Porto stellen zonder Keita.

Inmiddels hersteld, vloog Keita mee naar Hamburg voor het duel tussen Antwerp en Shakhtar Donetsk. Het is echter nog onzeker of Keita direct in de basis zal starten, gezien hij pas net hersteld is van zijn blessure.

Op 13 oktober, vlak voordat hij geblesseerd raakte, maakte Keita zijn debuut bij de Rode Duivels. De middenvelder viel vlak voor het einde van de wedstrijd tegen Oostenrijk in.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.