'Aan alles zie je dat Gift Orban een tikkende tijdbom is bij Gent'

'Aan alles zie je dat Gift Orban een tikkende tijdbom is bij Gent'

27-11-2023 15:10
20

KAA Gent speelde afgelopen zondag met 1-1 gelijk tegen Union SG. Het doelpunt aan de kant van Gent kwam niet op naam van spits Gift Orban. De aanvaller begon op de bank en viel pas diep in de tweede helft in. Peter Vandenbempt merkte op dat de aanvaller zowel qua vorm als mentaal niet in de beste doen is.

De analist wees op een specifiek probleem bij Gent. 'Op dit moment is er toch een spitsenprobleem. En wat Gift Orban betreft is dat een dubbel probleem', schreef Vandenbempt op Sporza.

Volgens Vandenbempt is Orban in deze rol niet houdbaar voor KAA Gent. 'Hij scoort niet alleen niet meer, maar aan alles zie je ook dat het een tikkende tijdbom is. Hij is duidelijk zeer ontevreden met zijn statuut van invaller', aldus de analist.

De laatste keer dat Gift Orban een volledige wedstrijd speelde voor KAA Gent in de Jupiler Pro League was op 20 augustus dit jaar, tegen STVV. Tijdens die wedstrijd maakte Orban een doelpunt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.