Salah is duidelijk: “Als ik iemand uit Premier League kies, is het De Bruyne

Salah is duidelijk: “Als ik iemand uit Premier League kies, is het De Bruyne"

27-11-2023 11:15 Laatste update: 11:25
2

Zaterdag stond dé topper van de dertiende speeldag op het programma in de Premier League. Liverpool FC trok naar Manchester City en wist een 1-1 gelijkspel uit de brand te slepen. Mohamed Salah gaf een assist voor de gelijkmaker.

Salah werd voor de wedstrijd in een interview met Sky Sports een aantal vragen gesteld. De Egyptenaar werd bevraagd naar de speler waar hij graag ooit eens mee op het veld zou staan. Op de vraag van Sky Sports antwoordde hij: "Messi of Ronaldo, maar als ik er één zou kiezen in de Premier League, dan zou ik Kevin De Bruyne kiezen”.

“Hij heeft visie, ik weet zeker dat hij me overal kan vinden met de bal, dus ik zou zeggen Messi, Ronaldo en dan Kevin. Hij is een geweldige speler, het hele City team is geweldig. Maar ik probeer gewoon mijn spel te spelen en me op niemand anders te focussen."

Salah miste maar net de kans om met De Bruyne te spelen bij Chelsea, toen de Belgische middenvelder in 2014 naar Wolfsburg vertrok, net toen de Egyptenaar van Basel kwam. Salah kon dat seizoen maar moeilijk doorbreken bij Chelsea.