De Camargo hoopt op driepunter tegen Anderlecht: “De klus klaren”

De Camargo hoopt op driepunter tegen Anderlecht: “De klus klaren”

26-11-2023 11:55
2

Igor De Camargo, assistent-trainer bij RWDM, bereidt zich samen met de club voor op het duel met RSC Anderlecht. Hij hoopt deze eerste keer als trainer met drie punten af te sluiten.

De assistent-coach van RWDM was geen onbekende in de derby's tijdens zijn loopbaan en is druk bezig geweest om de Molenbeekse spelers voor te bereiden op de clash die hen zondag te wachten staat in het Lotto Park. "We moeten onze voeten op de grond houden, de klus op het veld klaren... en de wedstrijd verlaten met een doelpunt meer dan Anderlecht", legt De Camargo uit, geciteerd door RTBF.

 "Tijdens de week hebben we het gehad over de geschiedenis en traditie van onze club. We hebben hen het een en ander uitgelegd, zodat onze spelers zich bewust worden van de grootsheid van dit soort wedstrijden en klaar zijn om ze te spelen”, besluit De Camargo. 

De voormalige spits stond in zijn spelerscarrière maar liefst 33 keer tegenover Anderlecht. Van die 33 duels wist De Camargo er elf te winnen, elf gelijk te spelen en verloor hij er elf. Mooi verdeeld, maar daar komt zondag hoe dan ook verandering in.